Könyvvizsgáló és Pénzügyi Tanácsadó Kft.

Könyvvezetés, Bérszámfejtés
Egyszerűen alkalmazható optimális megoldások kialakítása

Könyvvizsgálat

Az elmúlt években a könyvvizsgálói feladatok alapjában véve változtak meg. Összetettebbek és ezáltal igényesebbek lettek. A könyvvizsgálat a vállalkozói környezetben a globális világ igényeihez igazodott. Egy izgalmas folyamat, mely minden résztvevő elé új kihívásokat állít.

Munkatársaink nagy figyelmet fordítanak tudásuk gyarapítására és munkájukra. Határozott fellépésük, szakmai tudásuk és kreativitásuk meghatározza vállalkozásunk arculatát. Munkatársaink meg fogják Önt is győzni képességükről, ügyfélbaráti hozzáállásukról, személyes és szakmai hozzáértésükről.

Szoros együttműködésben könyvvizsgálókkal, adótanácsadókkal, jogi szakértőkkel, menedzsment tanácsadókkal, képesek vagyunk a legnehezebb problémák célirányos megoldására is.

Munkánk során a Nemzeti Könyvvizsgálati Standardokat alkalmazzuk, de külföldi vállalkozások érdekeinek figyelembevételével az auditot a nemzetközi könyvvizsgálati standardoknak megfelelően is elvégezzük, melynek dokumentálása a nemzetközi követelményeknek megfelelő. Könyvvizsgálatunk folyamán – nagyobb cégek esetében – negyedéves könyvvizsgálatot javaslunk, mivel a problémák feltárása esetén időben, a megfelelő javaslattal segíthetjük az adott vállalkozást.

Ügyfeleink felügyeleti jelentések, vállalatértékelések és átvilágítások elkészítésében is számíthatnak munkánkra, valamint ezzel kapcsolatban felmerülõ pénzügyi, számviteli és gazdálkodási kérdésekben támaszkodhatnak véleményünkre és tanácsunkra.

A könyvvizsgálati munka során alkalmazott magyar és nemzetközileg egységes módszertanunkat folyamatosan fejlesztjük, munkatársaink számára pedig rendszeres, magas színvonalú képzést biztosítunk. A képzésben támaszkodunk a Magyar Könyvvizsgálói Kamara évenkénti továbbképzéseire is.

Munkatársaink szakirányú egyetemi-fõiskolai végzettséggel rendelkeznek, akik számára tapasztalt kollegáink révén biztosítjuk a megfelelő és folyamatos szakmai támogatást, illetve szakmai kontrollt.